Om os Espressomaskiner Bean 2 Cup Kværne Espresso Leasing

En god espresso betyder alt for Caféen. En god espresso giver faste kunder, og god omtale. Hos EspressoMagic kender vi alt til espresso. Vores espresso er nøje udvalgt og sammensat for at give de præcise smagskaristika som danske kunder ønsker. Smag før du vælger. Kontakt os gerne for at aftale tid for præsentation af de forskellige espressotyper - Du vil ikke fortryde det!

Espresso Original

En espresso der passer til alle espressoelskere. Stærk aroma, elegant krop og fin bittersødme i eftersmagen. Blandingen indeholder Mogiana Brasilien, Colombia, Popayan, El Salvador Finca La Esperanza og indiske Robusta af den bedste kvalitet. En espresso, man længes efter at vende tilbage til, nem at elske og let for Baristaen at arbejde med.

 

Espresso Harmonie Blend

En harmonisk blanding som de fleste associerer med en tydelig smag af chokolade. Du finder også et dejligt strejf af karamelliseret frugt og i eftersmagen toner af bitter mandel.

Espresso Power Blend

Hvis du nogensinde har drukket espresso på en lille kaffebar i det sydlige Italien, især ved Napoli, så ved du nogenlunde hvordan denne espresso smager. Den høje andel af robusta giver en kraftig og jordet smagsbombe med tydelige toner af kakao og lav syrlighed. Nydes gerne med sukker.

Espresso Organic

Denne sirupslignende og frugtsøde espresso har været i vores sortiment siden 2006. Den er resultatet af al vores viden, vi har samlet i espresso. Blandingen indeholder kaffesorter fra forskellige gårde, direkte indkøbt fra nogle af de landmænd, vi arbejder tættest med.

Gårdene varierer, men resultatet er det samme, en klar frugtagtig kaffe med medium syrlighed, blød krop og uovertruffen balance. Espresso Organic er 100 % økologisk.

Espresso FairTrade Organic

Det her er noget så sjældent som en espresso kaffe, der er både god og etisk. Vi har blandet arabicabønner fra Etiopien (regionerne Harrar og Yirgacheffe) og Indonesien ( Gayoprovinsen og Sumatra). Tilsammen skaber disse en fyldig espresso med en blanding af bløde chokoladetoner og sød frugtsmag. Kaffebønnerne køber vi fra et kooperativ, der er certificeret af organisationen FLO. Bønnerne dyrkes helt økologisk og Fair Trade mærkningen sikrer, at kaffebønderne får en fair betaling og bistand til at opbygge en langsigtet forretning.

 

 
Maskiner til kontoret:
Astoria
Jura
Nuova Simonelli
Udstyr til Caféer:
Nuova Simonelli
Dalla Corte
La Marzocco
Iberital
Mahlkönig
Mazzer
Santos
Espressomagic.dk
Telefon: 29 85 65 35
email: kontakt@espressomagic.dk
En del af Ecotrade I/S
cvr: 33223374
4140 Borup
Alle Priser på siden er ex. moms