Espressomaskiner Bean 2 Cup Kværne Espresso Leasing

Om Espressomagic

Hos Espressomagic specialiserer vi os i at levere de bedste espressomaskiner og kaffebryggere til caféer, resturanter og hotelbranchen.
Samtidig forhandler vi kaffe og espresso af den bedste kvalitet, da vi tror på at gode maskiner fortjener god kaffe - og omvendt.
Vi fører alt alt den lille 1 gruppers espressomaskine til store automater, men kun de bedste mærker som garanterer at du har en maskine der lever op til dine forventninger, og som leverer en kaffe af højeste kvalitet - hver gang!

Service

Vigtigheden af korrekt udført service kan ikke understreges kraftigt nok. Vores team af servicefolk har den erfaring og kompetance der skal til for at sikre stabilitet og driftsikkerhed i din forretning. Skal din espressomaskine på værksted, sørger vi for at stille en lånemaskine til din rådighed i mellemtiden.
Dette sikrer dig størst mulig indtjening og glade kunder.


Finansiering

Hos Espressomagic bestræber vi os på at sammensætte en løsning der passer præcist til dit behov. Det gælder også finansieringen af dine køb. Espressomagic tilbyder både leasing og lejeaftaler på en samlet pakke som matcher dit behov.

Kontakt os

Kontakt

Du kan altid let få fat på os

Tlf: 29 85 65 35

email: kontakt@espressomagic.dk


 
Maskiner til kontoret:
Astoria
Jura
Nuova Simonelli
Udstyr til Caféer:
Nuova Simonelli
Dalla Corte
La Marzocco
Iberital
Mahlkönig
Mazzer
Santos
Espressomagic.dk
Telefon: 29 85 65 35
email: kontakt@espressomagic.dk
En del af Ecotrade I/S
cvr: 33223374
4140 Borup
Alle Priser på siden er ex. moms